Η επιστροφή του Κώστα Μανωλά στο καμπιονάτο και την Serie A είναι γεγονός καθώς θα φορέσει τη φανέλα της Σαλερνιτάνα.

Η επιστροφή του Κώστα Μανωλά στο καμπιονάτο και την Serie A είναι γεγονός.

Η Σαλερνιτάνα, νέος σταθμός στην καριέρα του Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού, ανακοίνωσε σήμερα (9/2) την απόκτησή του, μία ημέρα μετά την ενθουσιώδη υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί της στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Γκρανάτα». Μανωλά

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η προπόνηση της ομάδας του Φιλίπο Ιντσάγκι ενόψει του αγώνα με την Έμπολι έγινε μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς στο στάδιο «Αρέκι», που αποθέωσαν τον Μανωλά όταν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο κι ας μη συμμετείχε στο πρόγραμμα, όντας με πολιτικά.

«Η Σαλερνιτάνα ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον γεννημένο το ’91 αμυντικό Κωνσταντίνο Μανωλά. Ο παίκτης εντάχθηκε στον σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024 και θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 44», ανάφερε η ανακοίνωση της ομάδας της Καμπανίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!