Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στη Media Day του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στη Media Day του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

O Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» τόνισε: ««Θέλουμε να βγούμε συγκεντρωμένοι. Να επιστρέψουμε στις νίκες. Κάναμε καλές προπονήσεις. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για να πάρουμε τη νίκη».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για το σύστημα του Εργκίν Αταμάν και αν αισθάνεται ότι ταιριάζει ακόμα σε αυτό, όπως είχε υποστηρίξει μόλις αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ανέφερε:

«Αισθάνομαι το ίδιο. Κάνω καλή δουλειά, βελτιώνομαι μέσα από το σύστημά του, πολλά σκριν πάνω στην μπάλα, το προτέρημά μου, έχω εξαιρετική υποστήριξη από τους συμπαίκτες μου, μου δίνουν την μπάλα εκεί που πρέπει. Και στην άμυνα παίζουμε καλύτερα και είμαστε όλοι μαζί. Το σημαντικό είναι βελτιωνόμαστε κάθε μέρα που περνάει». Ναν

Σε ερώτηση Τουρκάλας δημοσιογράφου σχετικά με τη Φενερμπαχτσέ απάντησε: «Έρχονται για να χάσουν. Αυτό έχω να πω».

Τέλος, για την αλλαγή προπονητή στη Φενερμπαχτσέ και τον τρόπο παιχνιδιού είπε: «Είναι καλή ομάδα, δεν πρόκειται να τους υποτιμήσουμε. Είδαμε το παιχνίδι τους, παίζουν αρκετά επιθετικά. Έχουμε έτοιμο το πλάνο μας και θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!