Η διοίκηση της Μίλαν έχει αποφασίσει να λύσει το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τον Στέφανο Πιόλι και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ υπάρχουν διάδοχοι

Η διοίκηση της Μίλαν έχει αποφασίσει να λύσει το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τον Στέφανο Πιόλι και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ είναι σ’ επαφές με τον Αντόνιο Κόντε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρά το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» έχουν ανανεώσει εδώ και μήνες το συμβόλαιο του Πιόλι έως το καλοκαίρι του 2025, η μέτρια φετινή πορεία της ομάδας οδήγησε τη διοίκηση στη συγκεκριμένη απόφαση.

Τα σχετικά ρεπορτάζ επιμένουν πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Κόντε, ώστε να επιστρέψει έπειτα από τρία χρόνια στο Μιλάνο, προκειμένου για να αναλάβει αυτή τη φορά τα ηνία των «ροσονέρι», έπειτα από μία διετία στην Ίντερ (2019-2021).

Η προϋπηρεσία του, όμως, στη «μισητή» Ίντερ έχει προκαλέσει την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών και αν αυτή κλιμακωθεί, τότε η Μίλαν θα στραφεί στην περίπτωση του Άγγλου κόουτς, Γκρέιαμ Πότερ, που παραμένει χωρίς δουλειά μετά την απόλυση του από την Τσέλσι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!