Ο θρυλικός μπακ της Βραζιλίας, Καφού, πιστεύει ότι ο Έντρικ είναι η μεγαλύτερη ελπίδα της Εθνικής τους ομάδας.

Ο θρυλικός μπακ της Βραζιλίας, Καφού, ο οποίος κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 ως αρχηγός της Σελεσάο, πιστεύει ότι ο μελλοντικός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ, είναι η μεγαλύτερη ελπίδα της Εθνικής τους ομάδας και θεωρεί πως θα μπορέσει να έχει τεράστια επιτυχία και με τους «Λος Μπλάνκος». Ο Έντρικ αναμένεται να ενταχθεί στον ισπανικό σύλλογο τον Ιούλιο του 2024, όταν θα συμπληρώσει τα 18 του χρόνια ζωής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «O Estado de S. Paulo», ο Καφού μίλησε για τον Έντρικ και δήλωσε: «Μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη μας ελπίδα, ο μεγαλύτερός μας αστέρας, ο μεγαλύτερος μας ήρωας των τελευταίων δέκα ετών. Θα τα πάει πολύ καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί εκεί θα συναντήσει καθιερωμένους αλλά νεαρούς παίκτες, όπως οι Ροντρίγκο και Βινίσιους Τζούνιορ».

Ο αστέρας της Παλμέιρας, ‘Εντρικ, απόλαυσε μια πλούσια φόρμα στο βραζιλιάνικο Πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας 14 γκολ σε 38 εμφανίσεις στη Λίγκα, ενώ έδωσε και μία ασίστ στους συμπαίκτες του. Μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρέωσεών του, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης τον Δεκέμβριο, όπου έλαβε θερμό καλωσόρισμα από ολόκληρη την ομάδα, προπονητή Κάρλο Αντσελότι αλλά και τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!