Το Super Bowl βρίσκεται προ των πυλών και το Debut.gr σας βάζει στο κλίμα του μεγαλύτερου και εμπορικότερου αθλητικού γεγονότος.

Το σόου του ημιχρόνου του Super Bowl ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος της ετήσιας εκδήλωσης του NFL και είναι η μουσική παράσταση με τις περισσότερες προβολές της χρονιάς στην Αμερική.

Αυτό θα συμβεί και στο σόου του ημιχρόνου της Κυριακής, κατά τη διάρκεια του αγώνα NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο) μεταξύ Κάνσας Σίτι Τσιφς και Σαν Φραντσίσκο 49ers στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θα παρουσιαστεί από τον οκτώ φορές νικητή των βραβείων «Grammy», Ούσερ, ο οποίος ήταν προηγουμένως καλεσμένος των Black Eyed Peas για το σόου τους στο ημίχρονο στο Super Bowl του 2011.

Ο 45χρονος Αμερικανός τραγουδιστής κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ το 1994, έχει πουλήσει 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχει πετύχει εννέα νούμερο ένα σινγκλ στις Η.Π.Α.

Στην αρχή, το σόου περιλάμβανε κυρίως μπάντες κολλεγίων, προτού προχωρήσει σε ομάδες και μουσικά σύνολα, αλλά όλα άλλαξαν το 1991 όταν παρουσιάστηκε το συγκρότημα New Kids on the Block.

Τα υπόλοιπα χρόνια της δεκαετίας του ’90 εμφανίστηκαν καλλιτέχνες όπως ο Μάικλ Τζάκσον, η Νταϊάνα Ρος, ο Στιβ Γουόντερ και η Γκλόρια Εστέφαν.

Στις αρχές του αιώνα, πολλές διαφορετικές πράξεις πραγματοποιήθηκαν μαζί. Το 2000 εμφανίστηκαν οι Φιλ Κόλνς, Κριστίνα Αγκιλέρα, Ενρίκε Ιγκλέσιας και Τόνι Μπράξτον και την επόμενη χρονιά έφερε κοντά τους Αεροσμίθ και NSYNC.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι U2 αντικατέστησαν την Τζάνετ Τζάκσον το 2002 και το συγκρότημα έκανε ένα αφιέρωμα στα θύματα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου. Η Τζάκσον θα είχε την ευκαιρία της το 2004, όπου η παρουσία της δημιούργησε τεράστια διαμάχη. Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μπήκε στη σκηνή της Τζάκσον. Στο τέλος του τραγουδιού «Rock Your Body» της έσκισε μέρος του φορέματος, αποκαλύπτοντας για λίγο το στήθος της.

Το περιστατικό οδήγησε σε μια αλλαγή για τα επόμενα χρόνια, με έναν μόνο καλλιτέχνη ή ομάδα να ερμηνεύει, κυρίως mainstream ροκ, όπως ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, οι Ρόλινγκ Στόουνς, ο Πρινς και ο Μπρους Σπρίνγκστιν.

Το 2011, οι σύγχρονοι καλλιτέχνες επέστρεψαν, με την προηγούμενη μορφή και αρκετούς καλεσμένους.

Από τότε, η μαντόνα, η Μπιγιονσέ, ο Μπρούνο Μαρς, η Κέιτι Πέρι, η Lady Γκάγκα, ο Dr. Ντρι και ο Έμινεν έχουν εμφανιστεί στο σόου. Γεγονός που τους εγγυάται τεράστια έκθεση και σημαντική αύξηση στις πωλήσεις άλμπουμ και στις ψηφιακές λήψεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!