Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αφήσει την περίπτωση του διεθνούς Μεξικανού εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα ο οποίος μένει ελεύθερος πλέον απ’ την Κρουζ Αζούλ.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πέντε μεταγραφές στο χειμερινό, μεταγραφικό «παράθυρο» (Μπακασέτας, Ούγκο, Ντραγκόφσκι, Λημνιός, Ακαϊντίν) κι έκλεισε από τώρα για το καλοκαίρι τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ του για τη μάχη των δύο εγχώριων τίτλων. Ουριέλ Αντούνα

Οι μεταγραφικές «μηχανές» των «πράσινων», ωστόσο, παραμένουν «ζεστές» με καλοκαιρινό… ορίζοντα πλέον, τσεκάροντας πολλές περιπτώσεις απ’ τη διεθνή αγορά. Μία εξ αυτών είναι ο Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος απασχόλησε έντονα τους «πράσινους» και τον Ιανουάριο του 2023.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο διεθνής Μεξικανος εξτρέμ (56 συμμετοχές, 14 γκολ με το Μεξικό), μένει ελεύθερος πλέον το καλοκαίρι απ’ την Κρουζ Αζούλ και με δεδομένο ότι δεν προτίθεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ο Παναθηναϊκός είναι σταντμπάι και… καιροφυλαχτεί. Ο δίαυλος επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη άλλωστε, έχει μείνει ανοικτός εδώ κι ένα χρόνο, με τον Αντούνα να επιθυμεί να κάνει το βήμα στην Ευρώπη.

Ο 26χρονος εξτρέμ, μετράει φέτος 6 γκολ και 6 ασίστ σε 19 επίσημα ματς με την Κρουζ Αζούλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!