Ο Φατίχ Τερίμ είδε προς ικανοποίησή του, τους Αντράζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Γιώργο Βαγιαννίδη να ξεπερνούν τους μυϊκούς τραυματισμούς τους αλλά ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ιωαννίδη.

Μετά το διήμερο ρεπό που πήραν έπειτα απ’ τη νίκη τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-0), οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει του κυριακάτικου (11/2, 17:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό για την 22η αγωνιστική της Super League. Παναθηναϊκός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Φατίχ Τερίμ είδε προς ικανοποίησή του, τους Αντράζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Γιώργο Βαγιαννίδη να ξεπερνούν τους μυϊκούς τραυματισμούς τους και να προπονούνται σε φουλ πρόγραμμα, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού για το ματς στις Σέρρες. Παναθηναϊκός

Αντιθέτως ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι διαθέσιμος για τέταρτο σερί παιχνίδι, λόγω των ενοχλήσεων που είχε στο δικέφαλο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, ενώ την προπόνηση παρακολούθησε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος τα είπε για αρκετή ώρα με τον Τερίμ και τους διεθνείς του Παναθηναϊκού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!