Παναθηναϊκός επιτέλους πλήρης λίγα 24ωρα πριν την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ (9/2).

Με τους Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου να επιστρέφουν στις προπονήσεις, ολοκληρώθηκε η σημερινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ (9/2), για την 26η αγωνιστική της Euroleague. Παναθηναϊκός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γάλλος σέντερ και ο Έλληνας φόργουορντ απείχαν τις προηγούμενες ημέρες, λόγω ίωσης και δεν αγωνίστηκαν στην πρόσφατη εντός έδρας ήττα του «τριφυλλιού» από τον Άρη, για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών/Basket League. Από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς απουσίαζε και ο Ισπανός, λόγω κάκωσης στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού. Παναθηναϊκός

Πλέον και οι τρεις θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν στην κομβική μάχη του Παναθηναϊκού με την τουρκική ομάδα, σχετικά με την παραμονή των «πράσινων» στην τετράδα της Euroleague, που δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!