Ο Κέβιν Ντουράντ, ξεκίνησε νέα διαμάχη με έναν χρήστη του Διαδικτύου με αφορμή λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο 35χρονος φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς, Κέβιν Ντουράντ, ξεκίνησε νέα διαμάχη με έναν χρήστη του Διαδικτύου και φίλαθλο του ΝΒΑ με αφορμή κάτι που είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Μετά η επίθεση έρχεται εύκολα», έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο X και ένας οπαδός απάντησε:

«Γι’ αυτό δεν σέβομαι πολύ τις γνώσεις του Κέβιν Ντουράντ, διότι πιστεύει στην επίθεση περισσότερο από την άμυνα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκεί είναι που ενεπλάκη και ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος απάντησε στο εν λόγω σχόλιο, γράφοντας: «Η επίθεση κερδίζει τα πρωταθλήματα, αδερφέ» και συνέχισε λέγοντας «δηλαδή αν δεν σκοράρεις, πώς θα κερδίσεις;»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! 
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!