Το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας πλησιάζει και σήμερα έγινε γνωστό το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί για ακόμη μια χρονιά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας πλησιάζει και σήμερα έγινε γνωστό το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί για ακόμη μια χρονιά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών και τα… σταυρώματα για τους ημιτελικούς ήταν γνωστά. Μόνο που πλέον έγινε γνωστό από την ΕΟΚ και το πλήρες πρόγραμμα των αναμετρήσεων, οι ώρες διεξαγωγής, αλλά και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις που μοιράζονται ο ΣΚΑΪ και η Cosmote TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 8:

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου
18:00 / Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (1) / Cosmote TV
21:00 / ΠΑΟΚ – Άρης (2) / Cosmote TV

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου
18:00 / Ολυμπιακός – Περιστέρι (3) / Cosmote TV
21:00 / Προμηθέας – Πανιώνιος (4) / Cosmote TV

Ημιτελικοί: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου
18:00 / Νικητής 1 – Νικητής 2 (5) / ΣΚΑΪ, Cosmote TV
21:00 / Νικητής 3 – Νικητής 4 (6) / ΣΚΑΪ, Cosmote TV

Τελικός: Κυριακή 18 Φεβρουαρίου
19:00 / Νικητής 5 – Νικητής 6 / ΣΚΑΪ, Cosmote TV

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!