Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιόρτασε τα γενέθλιά του και έστειλε μήνυμα στους φίλους της Αλ Νασρ και υποσχέθηκε κούπες.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έκλεισε τα 39 του χρόνια! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έσβησε και κεράκια σήμερα μαζί με την οικογένειά του, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει ξεχωριστό μήνυμα αναφορικά με την ομάδα του. Η Αλ Νασρ κάνει την αντεπίθεσή της στο σαουδαραβικό πρωτάθλημα, με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα από το Ριάντ βρίσκεται δεύτερη στη βαθμολογία με 46 βαθμούς, επτά λιγότερους από την πρωτοπόρο, Αλ Χιλάλ, έπειτα από 19 αγωνιστικές. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προφανώς και θα κάνει ό,τι περνά από τα… πόδια του προκειμένου να σηκώσει τον τίτλο στη Σ. Αραβία, στη δεύτερη σεζόν του εκεί. Θυμίζουμε ότι πέρσι η Αλ Ιτιχάντ σήκωσε το πρωτάθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το περιβάλλον στο Aλ Νασρ είναι πολύ όμορφο και αυτό με έκανε να αισθάνομαι πιο άνετα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Όπως μαζευτήκαμε σήμερα, έτσι θα συναντηθούμε στο τέλος της σεζόν για να γιορτάσουμε τις κούπες που θα κατακτήσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!