Το φετινό Champions League έχει τεράστιο ενδιαφέρον και το supercomputer της Opta προέβλεψε τον φετινό νικητή της διοργάνωσης.

Το φετινό Champions League έχει τεράστιο ενδιαφέρον, ειδικά με τα ζευγάρια που θα δούμε στην φάση των «16» της διοργάνωσης! Μέχρι στιγμής καμία ομάδα δεν έχει δείξει… πως είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, όμως δεδομένα τα μεγάλα ονόματα ξεχωρίζουν!

Το supercomputer της Opta, έλαβε όλες τις… πληροφορίες και τα στατιστικά των ομάδων και προέβλεψε τον νικητή του φετινού Champions League, βγάζοντας ποσοστά για όλες τις ομάδες που βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην διοργάνωση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως θα δείτε το Supercomputer, θεωρεί πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι το μεγάλο και ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, έχοντας 31.2 % πιθανότητες για να κάνει το repeat στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Στην συνέχεια ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης και η περσινή φιναλίστ, Ίντερ, ενώ την 4αδα συμπληρώνει η Μπάγερν Μονάχου!

Η μεγάλη έκπληξη είναι η… Άρσεναλ, η οποία λογίζεται σύμφωνα με την τεχνολογία, ως το 5ο φαβορί για το τρόπαιο του Champions League, πάνω από Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!