Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση με την φανέλα της Ροζέτο, καθώς κόντρα στην Μέστρε σημείωσε triple-double.

Συνεχίζει να πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις στην Ιταλία ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο Έλληνας guard ήταν σπουδαίος στην νίκη (94-74) επί της Τζέμινι Μέστερ, καθώς σε 29 λεπτά έγραψε 10 πόντους (2/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ήταν διψήφιος σε ριμπάουντ και ασίστ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ροσέτο βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου της στη Serie B, με τον Μάντζαρη μπροστάρη να την οδηγεί σε αυτό το 16-6 ρεκόρ! Βαγγέλης Μάντζαρης

Aυτό ήταν το δεύτερο triplr-double στην καριέρα του Μάντζαρη, καθώς είχε 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ το 2020 στην ήττα του Προμηθέα με 77-73 από τη Τσεντεβίτα για το Eurocup.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!