Στα 50 εκατομμύρια ευρώ φτάνει η ρήτρα αποδέσμευσης του Τζέιστον Σάντσο ο οποίος επέστρεψε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Επέστρεψε στο Ντόρτμουντ μετά από 2,5 χρόνια ο Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος θα αγωνιστεί στην Μπορούσια ως το τέλος της σεζόν, με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος επιθετικός ακολούθησε το αντίστροφο δρομολόγιο το καλοκαίρι του 2021. Όταν μεταγράφηκε στους «κόκκινους διαβόλους» αντί 85 εκατ. ευρώ, όμως βρισκόταν εκτός πλάνων του Ερικ Τεν Χαγκ και από τα μέσα Σεπτεμβρίου δεν είχε καν συμπεριληφθεί σε αποστολή της ομάδας.

Ο 23χρονος εξτρέμ έχει τώρα την ευκαιρία να αναζωογονήσει την καριέρα του και να βρει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να επανέλθει και στην εθνική Αγγλίας ενόψει του EURO 2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε χθες στη γερμανική ομάδα πως αν θέλει το καλοκαίρι να κρατήσει τα δικαιώματα του Σάντσο θα πρέπει να της καταβάλει το ποσό των 50 εκατ. ευρώ ως ρήτρα εξαγοράς, σύμφωνα με το «Football Insider».

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει, όμως, πως η Μπορούσια, όπως ξεκαθάρισε ο τεχνικός διευθυντής της, Σεμπάστιαν Κελ, δεν σκοπεύει να προσφέρει πάνω από 25 εκατ. ευρώ και έτσι στο τέλος της σεζόν το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ», με τον Σάντσο να ελπίζει πως τότε δεν θα είναι στον πάγκο ο Ερικ Τεν Χαγκ…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Η