Χωρίς το «βαρύ πυροβολικό» της, τον Βίκτορ Οσιμέν, ενδέχεται να παραταχθεί η Νιγηρία στον αυριανό (7/2) ημιτελικό του Κόπα Αφρικα.

Χωρίς το «βαρύ πυροβολικό» της ενδέχεται να παραταχθεί η Νιγηρία στον αυριανό (7/2) ημιτελικό του Κόπα Αφρικα, με αντίπαλο την Νότια Αφρική. Ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και δεν συνόδευσε την αποστολή στο ταξίδι για την πόλη Μπουακέ, όπου θα διεξαχθεί η κρίσιμη αναμέτρηση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Νιγηρίας, επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης έχει τεθεί υπό στενή παρακολούθηση και ότι ένα μέλος της ιατρικής ομάδας παρέμεινε στο Αμπιτζάν μαζί του».

Ο 25χρονος Οσιμέν δέχθηκε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους του στον προημιτελικό με την Ανγκόλα, ενώ από την αρχή της διοργάνωσης έχει σκοράρει μία φορά και έχει «μοιράσει» μία ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!