Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ μίλησε για τον πανηγυρισμό του μετά το ματς με την Λίβερπουλ και έδωσε τις απαντήσεις του.

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η Άρσεναλ, τόσο πέρυσι, όσο και φέτος είναι από τις ομάδες, που έχουν μία σταθερή πορεία στην Premier League. Οι Λονδρέζοι παίζουν καλό ποδόσφαιρο, όμως, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κατακτήσουν κάποιο πρωτάθλημα.

Ο Νορβηγός χαφ έχει δείξει στα δύσκολα, αλλά και στα εύκολα για την αγγλική ομάδα ότι φοράει επάξια το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο ταλαντούχος μέσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην εντός έδρας νίκη της Άρσεναλ επί της Λίβερπουλ με σκορ 3-1. Από τα δικά του πόδια και από τη δική του πάσα ξεκινάει το πρώτο γκολ των γηπεδούχων.

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ, μετά τη σημαντική νίκη επί των «κόκκινων», ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν και πάλι. Πως; Μα με τους πανηγυρισμούς του. Μάλιστα, πήρε μία φωτογραφική μηχανή και έτσι δεν σταμάτησε να παίζει τόσο με τον κόσμο της Άρσεναλ, όσο και με τον επίσημο φωτογράφο της ομάδας. Ωστόσο, αυτό δεν άρεσε σε πολλούς που έκαναν… επίθεση στον νεαρό χαφ.

Ο Σκανδιναβός πήρε θέση και απάντησε με τον δικό του τρόπο προς τους επικριτές: «Συγγνώμη… Αλλά αν δεν επιτρέπεται να πανηγυρίσεις όταν παίρνεις τη νίκη σε ένα τόσο μεγάλο ματς, τότε πότε επιτρέπεται; Ήμασταν και θα παραμείνουμε ταπεινοί ως το τέλος της σεζόν. Πλέον κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι για όλα αυτά που έχουμε πετύχει προς το παρόν», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!