Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Άλβες μετά την ανάληψη της θέσης από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Τη στιγμή που ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό στην Πορτογαλία αποκαλύφθηκε πώς ο Πέδρο Άλβες αποτελεί παρελθόν.

Όλο αυτό το διάστημα είχε δημιουργηθεί μία αρνητική εικόνα προς το πρόσωπό του και μία έντονη δυσαρέσκεια. Δημοσίευμα της A Bola, μάλιστα αναφέρει ότι ο Πορτογάλος παράγοντας ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τους Ίβηρες, ο Πέδρο Άλβες διαφώνησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, διότι υπήρχε διάθεση να παρέμβει στο δικό του έργο και στου Κάρλος Καρβαλιάλ. Η πορτογαλική O’Jogo σημειώνει μάλιστα, ότι ο Άλβες είχε αποχωρήσει για παρόμοιους λόγους και από την Εστορίλ.

Τέλος, δεν κατάφερε να αποκτήσει επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» και αυτό έφερε πιο γρήγορα το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε πως ο Πέδρο Άλβες ανακοινώθηκε ως αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο του 2023.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!