Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως αυτή τη περίοδο στην ομάδα υπάρχει πολλή πίεση και πως χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση.

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως αυτή τη περίοδο στην ομάδα υπάρχει πολλή πίεση και πως χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση.

Η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών έφτασε αναμενόμενα σε μία ευρεία νίκη με 24-6, αλλά το μυαλό του ομοσπονδιακού προπονητή βρίσκεται στα επόμενα παιχνίδια και κυρίως στον τρόπο που θα διαχειριστεί την κούραση -σωματική και πνευματική- των διεθνών παικτών.

«Η Κίνα είναι μία ομάδα με χαμηλές δυνατότητες, τα δύο ρόστερ δεν μπορούν να συγκριθούν. Ήμασταν αρκετά σοβαροί, ήταν ένα καλό παιχνίδι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το πιο σοβαρό ματς θα είναι το τρίτο με τους Γάλλους, θέλουμε να φτάσουμε ως εκεί έχοντας διάθεση και να είμαστε σοβαροί» δήλωσε αρχικά ο Βλάχος και συνέχισε:

«Ήταν κάτι καινούριο, ποτέ δεν υπήρξαν δύο διοργανώσεις με διάστημα 15 ημερών διαφοράς. Θα δείξει αν κάναμε κάτι σωστά ή λάθος. Τα παιδιά είναι κουρασμένα, ερχόμενοι και από τις υποχρεώσεις με τις ομάδες τους. Βήμα-βήμα, σιγά-σιγά, δεν είναι μόνο η σωματική κούραση, αλλά και η πνευματική.

Υπάρχει πολλή πίεση, όλα είναι στον μέγιστο βαθμό. Θέλει ιδιαίτερη διαχείριση, προσπαθούμε να ακούσουμε τι λένε οι αθλητές, τι αισθάνονται. Ο στόχος είναι υψηλός, εάν παίξουμε πολύ καλά. Πρέπει να είμαστε καλοί και να κάνουμε μεγάλες νίκες με μεγάλους αντιπάλους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!