Ρεάλ και Ατλέτικο ολοκλήρωσαν ισόπαλες με 1-1 το ντέρμπι της Μαδρίτης. Ο Ντίαθ άνοιξε λογαριασμό στον αγώνα για τη Βασίλισσα ενώ ο Γιορέντε «έσωσε» την ομάδα του με γκολ στο 93'.

Ρεάλ και Ατλέτικο ολοκλήρωσαν ισόπαλες με 1-1 το ντέρμπι της Μαδρίτης. Ο Ντίαθ άνοιξε λογαριασμό στον αγώνα για τη Βασίλισσα ενώ ο Γιορέντε «έσωσε» την ομάδα του με γκολ στο 93′.

Συγκεκριμένα, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοφάρισε 1-1 τη Ρεάλ και «απέδρασε» με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Σάντιαγκο Μπερναμπέου» στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της LaLiga.

Το γκολ, μάλιστα, πέτυχε ένας πρώην παίκτης της Ρεάλ, ο Μάρκος Γιορέντε και μέχρι το σημείο εκείνο η «Βασίλισσα» έδειχνε να έχει «αγκαλιάσει» τη νίκη, κρατώντας το 1-0 που είχε σημειώσει ο Μπραχίμ Ντίαθ στο 20΄.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την άλλη πλευρά, οι «ροχιμπλάνκος» είδαν ένα γκολ του Ντάριο Σίμιτς με κεφαλιά μετά από κόρνερ, να ακυρώνεται στο 50΄ μετά από παρέμβαση του VAR, καθώς κρίθηκε ότι ο Σαούλ επηρέαζε το οπτικό πεδίο του γκολκίπερ της Ρεάλ, Άντρι Λούνιν.

Το φύλλο αγώνα

ΡΕΑΛ: Λουνίν, Βάθκεθ, Καρβαχάλ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Κρόος, Καμαβινγκά, Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο (76′ Μόντριτς), Ντίαθ (71′ Χοσέλου)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Γιορέντε, Βίτσελ, Σάβιτς, Ερμόσο, Σαούλ (61′ Λίνο), Ντε Πολ (61′ Μπάριος), Κόκε (68′ Κορέα), Ρικέλμε (46′ Μολίνα), Γκριεζμάν, Μοράτα (61′ Ντεπάι)

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Αθλέτικ – Μαγιόρκα 4-0 (3′, 16′ Μπερτσίτσε, 64′ Γκουρουθέτα, 89′ Μουνιαΐν)

Βαλένθια – Αλμερία 2-1 (14′ Ντούρο, 23′ Γιαρεμτσούκ / 50′ Αρίμπας)

Γρανάδα – Λας Πάλμας 1-1 (43′ Μέντες / 68′ Πεχίνιο)

Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-3 (51′ Ομοροντιόν / 22′ Λεβαντόβσκι, 49′ Γκιντογάν, 63′ Ρόκε)

Ζιρόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0

Βιγιαρεάλ – Κάντιθ 0-0

Οσασούνα – Θέλτα 0-3 (24′ Στραντ Λάρσεν, 25′ Ντε λα Τόρε, 90′ Δουβίκας)

Μπέτις – Χετάφε 1-1 (35′ πέν. Ίσκο / 8′ πέν. Γκρίνγουντ)

Ρεάλ – Ατλέτικο 1-1 (20′ Ντίαθ / 90+3′ Γιορέντε)

05/02 22:00 Ράγιο Βαγεκάνο – Σεβίλλη

Αναλυτικά η βαθμολογία της LaLiga μετά από 23 αγωνιστικές:

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!