Δύο μήνες... άντεξε στο πόστο του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού ο Πέδρο Άλβες καθώς ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει το πόστο του.

Δύο μήνες… άντεξε στο πόστο του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού ο Πέδρο Άλβες. Ολυμπιακός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ένα 24ωρο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Super League, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ γνωστοποίησε με μία λιτή ανακοίνωση ότι ο άλλοτε στράικερ της ομάδας, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αναλαμβάνει από σήμερα (5/02) τα νέα του καθήκοντα αντί του Πορτογάλου.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι από σήμερα ο κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director)» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου το απόγευμα της Δευτέρας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του