«Τρέλα» του Μελισσανίδη με τον Λιβάι Γκαρσία όπου τον αποθέωσε στα αποδυτήρια όπως φαίνεται στη παρακάμερα που η ανέβασε η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Αστέρα στην OPAP Arena, επικρατώντας 4-2 χάρη στα γκολ των Πόνσε, Γκαρσία και τα δύο αυτογκόλ του Ζουκάνοβιτς. Η Ένωση έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάμερα της αναμέτρησης. Λιβάι

Highlight ήταν η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια. Αφού αρχικά χαιρέτησε τον Ραντόνια, στη συνέχεια αποθέωσε τον Λιβάι Γκαρσία, λέγοντας του: «Γκαρσία τι παικταράς είσαι εσύ. Δεν θα σε πουλήσω ποτέ ρε».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Η σχέση με τον Λιβάι

Το πόσο μεγάλη τρέλα και αγάπη έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Λιβάι Γκαρσία, φάνηκε και στην πράξη πέρυσι το καλοκαίρι. Τότε που είχε στηθεί ένας πρωτοφανής για τα δεδομένα της ΑΕΚ χορός εκατομμυρίων γύρω από τον επιθετικό από το Τρινιντάντ. Και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ όχι μόνο απάντησε αρνητικά ακόμα και στην πρόταση της Λανς που έφτασε τα 22 εκατομμύρια, αλλά συμφώνησε με τον Γκαρσία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Δείτε τη παρακάμερα της ΑΕΚ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!