Ο Γιάννης Καστρίτης μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των παιχτών του αλλά τόνισε πως πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα καθώς σε δύο μέρες οι Θεσσαλονικείς δίνουν πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στη Τρέντο (20:00).

Ο Άρης έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ επικρατώντας με 73-70 κάνοντας το «μπαμ» στη Βasket League. Ο Γιάννης Καστρίτης μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των παιχτών του αλλά τόνισε πως πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα καθώς σε δύο μέρες οι Θεσσαλονικείς δίνουν πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στη Τρέντο (20:00).

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη, Γιάννη Καστρίτη

«Αυτή είναι η αλήθειά δεν θέλω να υπάρξει παρεξήγηση. Έχουμε παίξει πολλά ματς το τελευταίο διάστημα. Έχοντας αγώνα απόψε και με το μεγάλο ματς με την Τρέντο την Τετάρτη να ακολουθεί, θέλαμε να κάνουμε διαχείριση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θέλαμε να προστατέψουμε τα παιδιά αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα παλέψουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό διπλό. Δεν μπορούμε να χαρούμε περισσότερο από σήμερα γιατί έχουμε σημαντικό αγώνα την Τετάρτη. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να παλέψουμε μαζί με τον κόσμο μας για το καλύτερο δυνατό απέναντι στην Τρέντο.

Αυτή η νίκη είναι για την οικονομία του πρωταθλήματος και για την βαθμολογία. Δεν ήταν πλήρης ο Παναθηναϊκός. Απλά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!