Ο Καρλίτος στην νίκη της Λαμίας με 4-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε μόλις ο 6ος παίκτης στην ιστορία που αστόχησε σε δύο πέναλτι στο ίδιο ματς.

Ο Καρλίτος στην νίκη της Λαμίας με 4-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε μόλις ο 6ος παίκτης στην ιστορία που αστόχησε σε δύο πέναλτι στο ίδιο ματς καθώς ο τερματοφύλακας της ομάδας των Ιωαννίνων, Βασίλης Αθανασίου, του είπε δύο φορές «όχι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην ιστορία του πρωταθλήματος που να κλήθηκαν να χτυπήσουν δεύτερο πέναλτι στην ίδια αναμέτρηση αφού πρώτα είχαν χάσει το πρώτο.

Ο πρώτος στην ιστορία της Α’ Εθνική/Super League ήταν ο Υβ Τριαντάφυλλος, ο οποίος στις 30 Απριλίου 1973 δεν έκανε γκολ τα δύο πέναλτι στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 6-0.

Ακολούθησε ο Γιώργος Κωστίκος στο ΠΑΟΚ – Κόρινθος 1-0, ο Νίκος Αναστόπουλος στο Ολυμπιακός – Δόξα Δράμας 3-1 στις 26 Ιουνίου 1983, ο Βασίλης Δημητριάδης στο Νάουσα – ΑΕΚ 1-3 στις 31 Οκτωβρίου 1993 και ο τελευταίος πριν τον Καρλίτος ήταν ο Αντρέι Γιουσκόβιακ στο Ολυμπιακός – Ιωνικός 1-1 στις 5 Ιουνίου 1995.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!