Με story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε πως ο Άρης άξιζε τη νίκη, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης άλωσε το ΟΑΚΑ, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 73-70 στη πρώτη του ήττα στη Basket League. Με story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε πως ο Άρης άξιζε τη νίκη, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Συγχαρητήρια στον Άρη, κέρδισε παίζοντας μπασκετάρα ή κερδίζει, θέλει 1′ κι είναι εννέα πόντους. Μακάρι να κερδίσει, το αξίζει.
Μακάρι να γυρίσουμε και σε εποχές που ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός έχαναν σε κάποιες έδρες, γιατί έπαιζε καλύτερα ο άλλος ή ακόμα και στην έδρα σου.

Αλλά για να γίνει αυτό προϋποθέτει να μην έχουμε διαιτησίες όπως σήμερα ή όπως εχθές, γιατί δεν σημαίνει ότι επειδή λέγεσαι Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζεις με το ζόρι. Όταν δεν παίζεις καλά, πρέπει να χάνεις. Γιαννακόπουλος

Όπως εμείς σήμερα δεν παίξαμε καλά και πρέπει, ειλικρινά το λέω μακάρι, είναι 62-71, στο τέλος να χάσουμε. Γιατί μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερος κι εσύ, αλλά κι όλο το άθλημα, το μπάσκετ και το πρωτάθλημα.

Κι έτσι, θα αρχίσει να επενδύει κόσμος. Γιατί όσο κερδίζουν με τις διάφορες διαιτησίες, δεν θα πω ονόματα, αυτά θα έχουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!