Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πήρε πάνω του όλη την ευθύνη για τη φάση στο 67' στο πλαίσιο της ήττας της Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πήρε πάνω του όλη την ευθύνη για τη φάση στο 67′ στο πλαίσιο της ήττας της Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ.

Τα τραγικά λάθη του Αλισον έδωσαν την ευκαιρία στην Αρσεναλ να πάρει χθες τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ με 3-1 στο ντέρμπι κορυφής της 23ης αγωνιστικής της Premier League, βάζοντας «φωτιά» στη μάχη του τίτλου.

Στο δεύτερο μέρος κι ενώ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε τον έλεγχο του αγώνα, στο 67ο λεπτό από το τραγικό σφάλμα του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και του Αλισον, ο οποίος βγήκε να διώξει τη μπάλα κι έπιασε αέρα, η Αρσεναλ βρήκε το δεύτερο γκολ με τον Μαρτινέλι να πλασάρει σε άδεια εστία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα αγγλικά ΜΜΕ ρίχνουν την ευθύνη στον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, που σε αυτόν οφείλεται ουσιαστικά και το τρίτο γκολ των «κανονιέρηδων» με τον Τροσάρ στις καθυστερήσεις, αλλά ο αρχηγός των «κόκκινων», Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, βγήκε μπροστά και ανέλαβε αυτός το βάρος για το λάθος στο 67′ του ντέρμπι στο Λονδίνο:

«Δεν φταίει ο Αλισον. Δική μου είναι η ευθύνη αποκλειστικά. Ηταν η φάση που έκρινε το ματς και δεν έκανα αυτό που έπρεπε. Δική μου είναι η ευθύνη γιατί θα έπρεπε να είχα καθαρίσει τη φάση και να μην μπερδέψω τον Άλισον.

Με πλήγωσε αυτή η φάση, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο», τόνισε σχετικά ο Ολλανδός σέντερ μπακ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!