Σε νέα τοποθέτηση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Σε νέα τοποθέτηση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως θα ζητούσε την επανάληψη του αγώνα, σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού, λόγω των διαιτητικών αποφάσεων υπέρ των «πράσινων».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Εγώ θα πω ένα πράγμα, το είχα πάρει απόφαση. Έτσι και κερδίζαμε στο τέλος θα ζήταγα, όπως νομίζω η Μάντσεστερ το είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια για ένα πέναλτι που της είχαν δώσει ψεύτικο και κέρδισε, επανάληψη αγώνα.

Γιατί δεν γίνεται να κατεβαίνει ο Άρης, να παίζει μπασκετάρα, εμείς να είμαστε ψόφιοι, κουρασμένοι, αδιάφοροι, δεν ξέρω εγώ τι, και σώνει και καλά να πρέπει να κερδίσουμε, επειδή ήταν οι διαιτητές υπέρ μας.

Δεν γίνεται πέρυσι, πρόπερσι, πότε ήταν, να βγαίνει ο Ολυμπιακός πρώτος στην κανονική περίοδο με ένα φάουλ στο Ιβανώφειο, νομίζω του Βεζένκοβ, που δεν το έδωσε η Τσαρούχα, νομίζω η Τσαρούχα ήταν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν γίνεται φέτος να παίζει με το Περιστέρι ο Ολυμπιακός, να βγάζει την μπάλα παίκτης του Ολυμπιακού και να δίνει μπροστά στα μάτια της το Περιστέρι.

Δεν γίνεται σήμερα, για να μην μιλάω μόνο για τον Ολυμπιακό, να θέλει σώνει και καλά η διαιτησία να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Ήμασταν χειρότεροι, έπρεπε να χάσουμε.

Εκεί στην ΚΕΔ, κύριε Λιόλιε, καθαρό μπάσκετ θέλουμε, δεν θέλουμε να κερδίζουμε, καθαρό μπάσκετ θέλουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!