Ο Μπερνάρ μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και επιβεβαίωσε την αποχώρηση του το καλοκαίρι για την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Μπερνάρ μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και επιβεβαίωσε την αποχώρηση του το καλοκαίρι για την Ατλέτικο Μινέιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπερνάρ:

Το στοιχείο που έφερε τη νίκη στον Παναθηναϊκό:

«Αυτού του είδους τα ντέρμπι δεν τα κερδίζεις μόνο με τη σωστή τακτική. Αυτό που πρέπει να κάνεις. Κερδίζονται με τη μάχη, την όρεξη, τη θέληση. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι. Παίξαμε καλά, σταθήκαμε καλά, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δώθηκαν και πιστεύω πως παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση».

Για την αντίδραση μετά την ήττα στην Τούμπα:

«Δεν θα συμφωνούσα με το σκεπτικό πως παίξαμε άσχημα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεχτήκαμε γκολ αλλά και εμείς είχαμε τις ευκαιρίες τότε. Και ο αντίπαλος έκανε ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύτηκε.

Όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο τα πράγματα γυρίζουν και εφόσον γυρίζουν ο προπονητής μας έχει τώρα περισσότερο χρόνο πλέον για να προετοιμάσει την ομάδα, να δει. Έχουμε μια γεμάτη εβδομάδα για να δούμε, να συζητήσουμε, να προετοιμαστούμε. Αυτό που κρατάω είναι οι τρεις βαθμοί, τη νίκη και το βασικό είναι, είτε παίζεις καλά ή άσχημα είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Τι είναι αυτό που είπες στον προπονητή σου αγκαλιάζοντας τον στην αλλαγή σου;

«Είναι δύσκολο να σας πω ακριβώς τι ειπώθηκε μεταξύ μας. Όλοι πλέον ξέρουμε την κατάσταση. Είναι πράγματα που εμφανίστηκαν τόσο στον Τύπο της Βραζιλίας αλλά και εδώ. Οπότε τα πράγματα είναι σαφή.

Πλησιάζω στο τέλος της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως συζήτησα με τον Παναθηναϊκό και περίμενα μια τελική απάντηση επί ένα μήνα αλλά δεν την είχα. Και αυτό με οδήγησε να διαπραγματευτώ με άλλη ομάδα, από εκεί και πέρα καταλαβαίνετε βεβαίως πως υπήρχαν αρκετοί σύλλογοι και σε Βραζιλία και στην Ευρώπη που με ήθελαν και με ζητούσαν, αναγκάστηκα να διαπραγματευτώ μαζί τους και τελικά έχουμε την κατάληξη που όλοι ξέρετε.

Αλλά θέλω να διαβεβαιώσω άπαντες πως μέχρι να φύγω θα δίνω το παν, τη μεγαλύτερη μου δυνατότητα και το 100% να παίξω μέχρι και να φύγω με μεγάλο σεβασμό και αυτοπεποίθηση. Σέβομαι τα χρώματα της ομάδας, τους φιλάθλους, την ιστορία και είμαι εδώ για να μπορέσω να σηκώσω όσο ψηλότερα γίνεται όποιο Κύπελλο πάρουμε, όποιες διακρίσεις μπορούμε να πάρουμε και προσβλέποντας στις νίκες της ομάδας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!