Με μια φοβερή φωτογραφία-καρτούν η Ατλέτικο Μινέιρο ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Μπερνάρ το ερχόμενο καλοκαίρι.

H Ατλέτικο Μινέιρο ανακοίνωσε σήμερα (5/2) ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ, θα επιστρέψει στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε την καριέρα του στο Μπέλο Οριζόντε από το προσεχές καλοκαίρι.

Η Ατλέτικο «έχει καταλήξει σε συμφωνία για την απόκτηση του μέσου Μπέρναρντ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2027», αναφέρει ο σύλλογος στον επίσημο λογαριασμό του στο Χ, (πρώην Twitter).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Επιστρέφει», «Κλωσόρισες στο σπίτι Μπερνάρ» και «Έφτασε ως παιδί στο, άφησε το όνομά του στην ιστορία της Ατλέτικο Μινέιρο, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και τώρα επιστρέφει για ένα νέο μεγάλο κύκλο», ανέφερε επίσης.

Ο 31χρονος Μπερνάρ θα κάνει την επιστροφή του στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο «στα μέσα της χρονιάς». Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2011 με την Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία κέρδισε το Copa Libertadores, δύο χρόνια αργότερα μαζί με τον Ροναλντίνιο.

Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με ρεκόρ πώλησης για τον βραζιλιάνικο σύλλογο. Ο Μπερνάρ έπαιξε επίσης τρεις σεζόν στην αγγλική Premier League και συγκεκριμένα στην Έβερτον (2018-2021), άλλη μία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Σάρτζα FC), προτού ενταχθεί στον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, ξεκίνησε το τουρνουά ως αλλαγή, αλλά πήρε τη θέση του τραυματία Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια της ιστορικής συντριβής 7-1 στον ημιτελικό εναντίον της Γερμανίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!