Η λατρεία για την Αργεντινή δεν έχει όρια και αυτό φαίνεται από το ποσό των 380.324,30 ευρώ, που πληρώθηκε σε δημοπρασία για μια φανέλα.

Η λατρεία για την εθνική ομάδα της Αργεντινής δεν έχει όρια. Ένα ξεκάθαρο παράδειγμα είναι το ποσό των 100 εκατομμυρίων πέσος η διαφορετικά 380.324,30 ευρώ, που πληρώθηκε σε δημοπρασία για μια φανέλα που ανήκει στον Εμιλιάνο Μαρτίνες, τερματοφύλακα της Aston Villa, νικητή του Copa America 2021, αλλά και παγκόσμιο πρωταθλητή το 2022 στο Κατάρ. Αργεντινή

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η εκδήλωση-όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport- πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο ξενοδοχείο Costa Galana στη Μαρ ντελ Πλάτα, τη γενέτειρα του Ντιμπού Μαρτίνες, στο πλαίσιο του ετήσιου φιλανθρωπικού δείπνου του «Fundación Hospital Materno Infantil». Στη βραδιά παρευρέθηκαν η ηθοποιός Μίρθα Λεγκράν και διάσημοι καλλιτέχνες όπως ο Άμπελ Πίντος, αλλά ο ποδοσφαιριστής απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων με την αγγλική ομάδα στο FA Cup και στην Premier League. Αργεντινή

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!