Ο Άγγελος Ποστέκογλου μίλησε για τον Χάρι Κέιν, τονίζοντας πως ο Άγγλος επιθετικός θα είναι πάντα ένα μεγάλο κομμάτι στην ιστορία της Τότεναμ.

Η Τότεναμ ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν και για αρκετές αγωνιστικές ήταν πρώτη στην Premier League, ωστόσο σταδιακά έπεσε η απόδοσή της και πλέον βρίσκεται στη 4η θέση με 44 πόντους, ισόβαθμη με την πέμπτη Άστον Βίλα. Μέσα στη χρονιά έχει γίνει ξεκάθαρη η απουσία του Χάρι Κέιν, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια ο αστέρας των «Πετεινών». Ποστέκογλου

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κέιν το καλοκαίρι αποχώρησε από την Τότεναμ και υπέγραψε στην Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός έχει κάνει τρομερή αρχή στη Γερμανία, αφού έχει καταφέρει να βρει τα αντίπαλα δίχτυα 28 φορές σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Κέιν θα είναι για πάντα θρύλος της αγγλικής ομάδας και ένας νεαρός οπαδός του συλλόγου ρώτησε τον Άγγελο Ποστέκογλου αν θα μπορούσε να τον φέρει πίσω στην Τότεναμ.

Όταν ρωτήθηκε στο «TNT Sports» εάν θα μπορούσε να αγοράσει ξανά τον Κέιν, ο Ποστεκόγλου γέλασε και απάντησε: «Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσα, αλλά το καλύτερο με τον Χάρι Κέιν είναι ότι όλα όσα έχει κάνει σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο θα παραμείνουν για πάντα. Ακόμα και αν ο Χάρι δεν είναι μαζί μας τώρα, θα είναι πάντα μέρος αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!