Ο Ντοκ Ρίβερς θα γίνει προπονητής στο Alla Star για τέταρτη φορά στην καριέρα του (2008, 2011, 2021 οι προηγούμενες).

Ο Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος έχει καθίσει σε τρία παιχνίδια στο πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς, είναι ο προπονητής στην ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας στο All-Star Game αργότερα αυτόν τον μήνα. Ντοκ Ρίβερς 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η σχετική τιμή πηγαίνει στον προπονητή της πιο νικήτριας ομάδας σε κάθε περιφέρεια, ωστόσο ο τζόε Ματζούλα των κορυφαίων στην Ανατολή Σέλτικς δεν ήταν επιλέξιμος επειδή ήταν προπονητής πέρυσι.

Οι Μπακς πέτυχαν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην περιφέρεια αφού κέρδισαν τους Ντάλας Μάβερικς με 129-117 στην πρώτη νίκη του Ρίβερς με τους Μπακς.

Ο Ρίβερς αντικατέστησε τον απολυμένο Άντριαν Γκρίφιν ως προπονητής των Μπακς και θα γίνει προπονητής στο Alla Star για τέταρτη φορά στην καριέρα του (2008, 2011, 2021 οι προηγούμενες).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!