Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ αναφέρθηκε στον αγώνα με την Άρσεναλ και την νίκη που ψάχνει η Λίβερπουλ στο Λονδίνο.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και καθοριστικούς παίκτες της Λίβερπουλ φέτος. Ο έμπειρος μπακ χαφ δεν έχει σημειώσει μόνο γκολ που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του. Αλλά και όταν έχει την μπάλα στα πόδια του οι συμπαίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά ότι περιμένουν κάτι πολύ καλό από εκείνον!

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής παραλίγο να δώσει τη νίκη στον αγώνα με την Άρσεναλ, όπου έγινε στο «Άνφιλντ» στις 23 Δεκεμβρίου του 2023. Αλλά η μπάλα στο δυνατό σουτ του δεν βρήκε τα δίχτυα της εστίας του Νταβίντ Ράγια, αλλά το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ισπανού κίπερ.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ επισήμανε πόσο δύσκολο, αλλά και κρίσιμο είναι το παιχνίδι μεταξύ των δύο συλλογών, αυτή τη φορά στο Βόρειο Λονδίνο και όχι στο Μερσεϊσάιντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πάντα ανυπομονώ γι’ αυτά τα παιχνίδια, ό,τι κι αν συμβεί. Ειδικά όταν ξέρεις ότι εξαρτώνται τόσα πολλά από αυτά. Είναι ένα must-not-lose, θα έλεγα. Πρέπει να πας εκεί και να πάρεις ένα αποτέλεσμα – ελπίζω να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα δύσκολο μέρος για να πας. Όταν έχεις τέτοια πίεση στον εαυτό σου, σε κάνει να αποδίδεις, απαιτεί περισσότερα από εσένα. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ξέρουμε ότι πρέπει να πάμε και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Έχουμε δείξει ότι είμαστε σε θέση να πάρουμε ένα αποτέλεσμα εκεί μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Προφανώς θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, παίζοντας σε μια διαφορετική διοργάνωση. Αλλά ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί να κερδίσουμε το παιχνίδι και έχουμε αυτή την αυτοπεποίθηση», ανέφερε ο Άρνολντ και κατέληξε:

«Δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός, επειδή είμαστε σε μια καλή πορεία. Το θέμα είναι να σιγουρευτούμε ότι θα πάμε εκεί και θα εκτελέσουμε το πλάνο μας και είμαστε σίγουροι ότι είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό. Η νοοτροπία μας θα είναι σωστή και είμαι σίγουρος ότι και το αγωνιστικό πλάνο θα είναι. Έτσι, αν πάμε εκεί και το εκτελέσουμε και παίξουμε όπως μπορούμε, δεν υπάρχει λόγος να μην φύγουμε με τρεις βαθμούς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!