Ικανοποιημένη σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε η Αλεξία Καμμένου, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της εθνικής υδατοσφαίρισης.

Ικανοποιημένη σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε η Αλεξία Καμμένου, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, μετά το 11-6 επί της Γαλλίας, η ομοσπονδιακή τεχνικός υπογράμμισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει περιθώρια βελτίωσης, οριοθέτησε ως στόχο την είσοδο στην τετράδα, ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει τη νίκη στους ανθρώπους που μάχονται κατά του καρκίνου, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η πρεμιέρα πάντα θέλει προσοχή. Είχαμε υπομονή και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο. Έχουμε βελτιωθεί στην άμυνα και αυτό είναι φανερό, οπότε είμαι ευχαριστημένη από την εικόνα μας στην πρεμιέρα, και από αυτό που έδειξαν τα κορίτσια σήμερα. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού, όπως στον παραπάνω που βιαστήκαμε κάποιες φορές, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε καλά. Είναι Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πρέπει να πάμε καλά και να δείξουμε ότι θα υπάρχει συνέχεια», υπογράμμισε αρχικά η Καμμένου και συνέχισε:

«Έχουμε έρθει εδώ προσηλωμένες στο στόχο μας, που είναι να περάσουμε στην τετράδα. Ναι, μπορεί να μην έχουμε το άγχος της πρόκρισης (σ.σ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες), αλλά έχουμε το βάρος του να θέλουμε να είμαστε μία ομάδα που μας υπολογίζουν όλοι και να είμαστε στα μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κλείνοντας τις δηλώσεις της, η ομοσπονδιακή τεχνικός είπε ότι «σήμερα, επειδή είναι παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου, τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε σε όλους τους ανθρώπους που μάχονται και είναι ό,τι λιγότερο μπορούμε να κάνουμε σε αυτόν τον αγώνα που δίνουν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!