Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής στην Ολλανδία, ανάμεσα στον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν.

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής στην Ολλανδία, ανάμεσα στον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν. Το ματς έγινε στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ και ο «Αίαντας» άνοιξε το σκορ με τον Μπερκγχουϊς στο 19΄, ενώ ισοφάρισε ο πολύπειρος Λούουκ Ντε Γιονγκ στο 34΄. Άγιαξ-Αϊντχόφεν

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νωρίτερα, Φορτούνα Σιτάρντ και Χέρενφεν είχαν προσφέρει ένα… χορταστικό 3-3, με τον Δημήτρη Σιόβα να αγωνίζεται σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής και η βαθμολογία της Eredivisie έχουν ως εξής:

Αλμέρε-Εξέλσιορ 2-1

Τβέντε-Βααλβάϊκ 3-0

Φορτούνα Σιτάρντ-Χέρενφεν 3-3

Αγιαξ-Αϊντχόφεν 1-1

Ναϊμέγκεν-Χεράκλες (22:00)

Φίτεσε-Γκόου Αχεντ 04/02

Αλκμααρ-Φέγενορντ 04/02

Ουτρέχτη-Φόλενταμ 04/02

Σπάρτα Ρότερνταμ-Τσβόλε 04/02

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!