Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ πήρε τις αποφάσεις του και προχώρησε στις απαιτούμενες αλλαγές της ευρωπαϊκής λίστας ενόψει του Conference League.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πήρε τις αποφάσεις του και προχώρησε στις απαιτούμενες αλλαγές της ευρωπαϊκής λίστας ενόψει του Conference League. Ολυμπιακός

Έτσι, ο Νταβίντ Κάρμο, ο Αντρέ Όρτα και ο Τσικίνιο συμπεριλήφθηκαν στην λίστα του Ολυμπιακού που στάλθηκε στην UEFA για τους αγώνες κόντρα στη Φερεντσβάρος (στις 15 και 22 Φεβρουαρίου).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές στη λίστα μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Ολυμπιακός

Από τους νεοαποκτηθέντες αυτοί που έμειναν εκτός είναι οι Ναβάρο, Ζέλσον Μαρτίνς (που είναι τραυματίας), Βέζο, Καμπράλ και Άμπι.

Παρακάτω ακολουθεί η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού:

Τερματοφύλακες: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης
Αμυντικοί: Ρόντινεϊ, Κίνι, Ορτέγκα, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Κάρμο
Μέσοι: Έσε, Όρτα, Τσικίνιο, Καμαρά, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Ποντένσε
Επιθετικοί: Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!