«Φωτιές» άναψε το πρωί του Σαββάτου ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στους φίλους του Ολυμπιακού με την απάντησή του στην «καλημέρα» του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

«Φωτιές» άναψε το πρωί του Σαββάτου ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στους φίλους του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε στην «καλημέρα» του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο επίσημο προφίλ των «ερυθρολεύκων», απάντησε με την δική του «καλημέρα» και πολλά χαμογελαστά -μέχρι δακρύων- emoji.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η απάντηση αυτή όπως ήταν φυσικό πυροδότησε πολλές αντιδράσει των φίλων της ομάδας του Πειραιά.

Συνολικά μέσα σε χρόνο ρεκόρ η ανάρτηση των «ερυθρολεύκων» γέμισε με εκατοντάδες νέα σχόλια και διάφορες απόψεις.

Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το συγκεκριμένο post (κυρίως των φίλων της Φενέρμπαχτσε), ο ομογενής γκαρντ έσβησε την ανάρτησή του και πλέον στο συγκεκριμένο post εμφανίζεται το σήμα «Not Found».

Δείτε την ανάρτηση του Ντόρσεϊ:

Το post του Ντόρσεϊ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!