Έπειτα από την επιστολή της ΕΠΟ στη Super League για την αγωγή των Θεσσαλών, η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων ζήτησε καθαρές διαιτησίες με σκοπό να εξαλειφθούν τα κρούσματα βίας και επεισοδίων.

Έπειτα από την επιστολή της ΕΠΟ στη Super League για την αγωγή των Θεσσαλών, η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων ζήτησε καθαρές διαιτησίες με σκοπό να εξαλειφθούν τα κρούσματα βίας και επεισοδίων, τα οποία κυριαρχούν στη χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τουλάχιστον παράδοξη η συμπεριφορά της ΕΠΟ που αφ’ ενός μεν διέρρευσε στη δημοσιότητα επιστολή της προς την Super League παρουσιάζοντάς την ως δήθεν ανακοίνωση και αφ’ ετέρου αντί να ελέγξει και να αποδοκιμάσει τη σφαγιαστική διαιτησία σε βάρος της ΠΑΕ Βόλος από τους «κυρίους» Ευαγγέλου και Περράκη, απειλεί την ομάδα μας και τον πρόεδρό της προκειμένου να μην αναζητήσουν τη δικαίωσή τους σε έναν εκ των τριών πυλώνων της Δημοκρατίας μας, τη Δικαιοσύνη, αγνοώντας ότι η ιστορία κατέδειξε ότι ούτε δεχόμαστε απειλές και ούτε εκβιαζόμαστε.

Ας είναι βέβαιοι όλοι πως οι «κύριοι» Ευαγγέλου και Περράκης, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η διοίκηση της ΕΠΟ πρέπει να συνεχίσει με τρόπο πιο συνεπή και αποτελεσματικό και θα περιμέναμε να επικροτεί κάθε τέτοια ενέργεια που μέσω της Δικαιοσύνης διευκολύνει την εξυγίανση της διαιτησίας, καθώς είναι προφανές ότι οι μέχρι τώρα προσπάθειες δεν αποδίδουν το προσδοκώμενο.

Καθώς δε, φτάνουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τις αναμετρήσεις των ομάδων να γίνονται όλο και πιο αμφίρροπες και συγκλονιστικές αποτελεί αναγκαιότητα οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, απονέμοντας Δικαιοσύνη με καθαρές διαιτησίες προκειμένου οι ομάδες να εισπράξουν ό,τι τους αξίζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και να εξαλειφθούν τα κρούσματα βίας και επεισοδίων. Ας προσέξουν γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα κληθούν να την αντιμετωπίσουν εκτός αυτών».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.