Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ και μίλησε για τους νέους στόχους του το 2024, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός Grand Slam και ενός Ολυμπιακού μεταλλίου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ και μίλησε για τους νέους στόχους του το 2024, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός Grand Slam και ενός Ολυμπιακού μεταλλίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην Ελλάδα και την Αθήνα βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας για την κρίσιμη συνάντηση με τη Ρουμανία για τα play-offs του World Group 1 του Davis Cup.

Οι δηλώσεις της οικογένειας Τσιτσιπά

«Στόχος μου για το 2024 είναι σίγουρα ένα Grand Slam κι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Είναι όνειρο ζωής να αγωνιστούμε μαζί με τον Πέτρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι»

Για τη σχέση του με τον πατέρα του: «Κι εγώ και ο πατέρας μου πάντα μοιραζόμασταν το τένις κι ήταν κάτι κοινό, κάτι δικό μας. Όταν δεν είναι στο προσκήνιο, νιώθω ότι χάνεται ένα μέρος της ταυτότητάς μου σαν παίκτης. Έχουν υπάρξει στιγμές στο παρελθόν που δεν ήταν μαζί μου κι ένιωσα σχεδόν μισός σαν παίκτης.

Μπορεί και μερικές φορές να μην μιλήσω πολύ ωραία σε αυτόν αλλά είναι ο μοναδικός που με καταλαβαίνει και είναι μέρος της δουλειάς. Το καλό με αυτό είναι ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη δουλειά του πατέρα και τη δουλειά του προπονητή».

Για τον λόγο που τον κέρδισε το τένις: «Γιατί κανείς Έλληνας δεν είχε ερωτευτεί το τένις πριν και ήθελα να είμαι ο πρώτος. Νιώθω ότι αυτή είναι η στιγμή μου και ότι από εδώ και πέρα δεν έχω καμία δικαιολογία ώστε να μην τα πάω καλύτερα».

Aπόστολος Τσιτσιπάς: «Νομίζω ότι αυτό έχει σημασία, να είμαι καλός πατέρας, να συμβουλεύω σωστά. Στο κομμάτι της προπονητικής έχουμε εξελιχθεί μαζί με τα παιδιά. Έχουμε μάθει να ξεπερνάμε δυσκολίες κι αντιξοότητες», και στην συνέχεια πρόσθεσε για τη συνεργασία των δύο γιών του «Η σχέση τους έχουν γίνει πολύ πιο δυνατή και ειδικά τώρα που μπορούν να παίζουν μαζί, θέλουν να πετύχουν πράγματα που έχουν ονειρευτεί και νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο».

Τον λόγο πήρε και ο Πέτρος Τσιτσιπάς: «Αυτό που μας κάνει πολύ δυνατούς μαζί σαν ζευγάρι, είναι ότι ο Στέφανος, θα έλεγα, είναι ένας υπεραθλητής κι εγώ από την πλευρά μου είμαι ένας παίκτης που βλέπει πολύ καλά το γήπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!