Θα περάσει πολύς καιρός για να ξεχάσει ο Κόμπι Μέινου αυτό που έκανε στο «Μολινό», με το γκολ νίκης στις καθυστερήσεις.

Θα περάσει πολύς καιρός για να ξεχάσει ο Κόμπι Μέινου αυτό που έκανε στο «Μολινό», όπως επίσης θα περάσει πολύς καιρός για να βγάλουν από το μυαλό τους οι οπαδοί που παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της 22ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στη Γουλβς και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το «θρίλερ» ανέδειξε νικητές τους φιλοξενούμενους με 4-3, σ΄ ένα «τρελό» ματς η ιστορία του οποίου γράφτηκε στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Τεν Χαγκ λίγο έλλειψε ν΄ «αυτοκτονήσει» καθώς προηγήθηκε 2-0 και 3-1 στο 75΄, παρ΄ όλα αυτά οι «λύκοι» δεν το έβαλαν κάτω και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν στην ισοφάριση με τον Πέδρο Νέτο.

Πριν καλά-καλά κωπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ο 18χρονος Άγγλος επιθετικός της Γιουνάιτεντ, Κόμπι Μέινου «πάγωσε» την έδρα της Γουλβς σκοράροντας το νικητήριο γκολ των «μπέμπηδων» που έστω και με αυτό τον τρόπο έφυγαν μ΄ ένα σπουδαίο «διπλό».

Μετά το τέλος του ματς ο Έρικ Τεν Χαχ δεν θα μπορούσε να μη σταθεί στην απόδοση του 18χρονου Άγγλου μέσου, εκθειάζοντας το ταλέντο του.

«Ο Μέινου είναι όλα όσα πρέπει να είναι ένας σύγχρονος μέσος» είπε ο Ολλανδός προπονητής και πρόσθεσε «Είναι υπέροχο να τον βλέπεις και ελπίζω να παραμείνει ήρεμος όπως και είναι, όπως έκανε και με το γκολ του. Είναι αποφασισμένος, είναι καλός χαρακτήρας και ελπίζω να συνεχίσει αυτή την πρόοδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!