Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποτελέσει παρελθόν από την Λίβερπουλ και ο αντικαταστάτης τους είναι ένας σύμφωνα με τον Κάραγκερ.

Μετά την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει από τον πάγκο της Λίβερπουλ, γίνεται τεράστια συζήτηση σχετικά με το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Κάραγκερ

Τα ονόματα που παίζουν για την τεχνική ηγεσία των reds είναι πολλά και σίγουρα ένα εξ αυτών είναι και του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος είναι ένας από τους πιο hot προπονητές της σεζόν, αφού κάνει πράγματα και θαύματα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Πάντως ο Τζέιμι Κάραγκερ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως το καλύτερο για την Λίβερπουλ θα ήταν να φέρει τον Τσάμπι Αλόνσο, καθώς είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να φέρει ηρεμία και σεβασμό, μετά την εποχή-Κλοπ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αν με ρωτάτε για το ποιος πρέπει να πάρει την θέση του Κλοπ, νομίζω ότι πρέπει να είναι ο Τσάμπι Αλόνσο. Πρώην συμπαίκτης μου, είναι πολύ άπειρος στην προπονητική, νομίζω ότι έχει διαχειριστεί μόνο περίπου 60 ή 70 παιχνίδια στην προπονητική καριέρα…», τόνισε ο Κάραγκερ.

«Αλλά αυτό που θα είχε αμέσως είναι πως ο σύλλογος θα είναι στο πλευρό, όχι μόνο επειδή είναι πρώην παίκτης της Λίβερπουλ αλλά και λόγω του σεβασμού που είχε ως παίκτης στην ομάδα μας», ξεκαθάρισε.

«Αυτό που έκανε σε 18 μήνες στη Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι πολύ αξιοσημείωτο», είπε ο πρώην συμπαίκτης του Τσάμπι Αλόνσο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! 
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!