Στον δρόμο των επιτυχιών στο πρωτάθλημα επέστρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ο Κόμπι Μέινου το «χρυσό» γκολ στο 97’ για τους «κόκκινους διαβόλους».

Θα περάσει πολύς καιρός για να ξεχάσει ο Κόμπι Μέινου αυτό που έκανε στο «Μολινό», όπως επίσης θα περάσει πολύς καιρός για να βγάλουν από το μυαλό τους οι οπαδοί που παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της 22ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στη Γουλβς και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το «θρίλερ» ανέδειξε νικητές τους φιλοξενούμενους με 4-3, σ΄ ένα «τρελό» ματς η ιστορία του οποίου γράφτηκε στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Τεν Χαγκ λίγο έλλειψε ν΄ «αυτοκτονήσει» καθώς προηγήθηκε 2-0 και 3-1 στο 75΄, παρ΄ όλα αυτά οι «λύκοι» δεν το έβαλαν κάτω και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν στην ισοφάριση με τον Πέδρο Νέτο.

Πριν καλά-καλά κωπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ο 18χρονος Άγγλος επιθετικός της Γιουνάιτεντ, Κόμπι Μέινου «πάγωσε» την έδρα της Γουλβς σκοράροντας το νικητήριο γκολ των «μπέμπηδων» που έστω και με αυτό τον τρόπο έφυγαν μ΄ ένα σπουδαίο «διπλό».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 20χρονος Δανός, Ράσμους Χόιλουντ έδωσε την πάσα στο 5ο λεπτό στον Ράσφορντ και ο τελευταίος άνοιξε το σκορ, ενώ στο 22΄ πέτυχε το δεύτερο γκολ των «κόκκινων διαβόλων», βάζοντας από νωρίς τις βάσεις της νίκης των φιλοξενούμενων.

Οι «λύκοι» κατάφεραν να μειώσουν στο 71΄ με το πέναλτι του Σαράμπια, ωστόσο, τα χαμόγελα δεν κράτησαν για πολύ, μιας και στο 75΄ (δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο) ο Σκωτσέζος στράικερ Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έδωσε ξανά «αέρα» δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Πέντε λεπτά πριν το 90΄ ο Κίλμαν μείωσε ξανά για τη Γουλβς, η οποία προσπάθησε για ένα επικό come back χωρίς και προσωρινά τα κατάφερε με το γκολ του Νέτο στο 90΄+5, αλλά την τελευταία λέξη στο παιχνίδι την είπε ο Μέινου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την ευκαιρία να πλησιάσει στην 5η θέση (Άστον Βίλα) έχασε απόψε στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ με το 1-1 που παραχώρησε στην «αδιάφορη» βαθμολογικά Μπόρνμουθ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League.

Τα «σφυριά», που είχαν σε ένα ακόμη ματς στην ενδεκάδα τους τον Ντίνο Μαυροπάνο, αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα από το γκολ του Σολάνκε, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Γουόρντ-Πράους με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ της νίκης κι έτσι έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:

Νότιγχαμ Φόρεστ-Άρσεναλ 1-2 (89΄ Αβονίγι – 65΄ Γκαμπριέλ Ζεσούς, 72΄ Σάκα)
Φούλαμ-Έβερτον 0-0 Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Λούτον-Μπράιτον 4-0 (1΄, 42΄, 56΄ Αντεμπάγιο, 3΄ Ογκμπένε)
Κρίσταλ Πάλας-Σέφιλντ Γιουν. 3-2 (17΄, 27΄ Έσε, 67΄ Ολίσε – 1΄ Μπρέρετον Ντίας, 20΄ ΜακΑτι)
Άστον Βίλα-Νιούκαστλ 1-3 (71΄ Γουάτκινς – 32΄, 36΄ Σαρ, 52΄ αυτ. Μορένο)
Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι 3-1 (16΄,22΄ Άλβαρες, 46΄ Ρόδρι – 90+3΄ Αλ Νταχίλ)
Τότεναμ-Μπρέντφορντ 3-2 (48΄ Ουντότζι, 49΄ Μπρέναν Τζόνσον, 56΄ Ριτσάρλισον – 15΄ Μόπεϊ, 67΄ Τόνι)
Λίβερπουλ-Τσέλσι 4-1 (23΄ Ζότα, 39΄ Μπράντλεϊ, 65΄ Σόμποσλαϊ, 79΄ Ντίας – 71΄ Νκουκού)
Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ 1-1 (61΄ πεν. Γουόρντ-Πράους – 3΄ Σολάνκε)
Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-4 (71΄ πεν. Σαράμπια, 85΄ Κίλμαν, 90΄+5 Πέδρο Νέτο – 5΄ Ράσφορντ, 22΄ Χόιλουντ, 75΄ ΜακΤόμινεϊ, 90΄+7 Μέινου)

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!