Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι έτοιμος να ξεκινήσει έναν αγώνα για πρώτη φορά μετά δύο μήνες όταν η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίσει-εκτός έδρας- τη Μπρέντφορντ τη Δευτέρα, είπε ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι έτοιμος να ξεκινήσει έναν αγώνα για πρώτη φορά μετά δύο μήνες όταν η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίσει-εκτός έδρας- τη Μπρέντφορντ τη Δευτέρα, είπε ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Όλοι είναι σε φόρμα, όλοι είναι έτοιμοι», είπε σήμερα (1/2)ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους. «Ο Μανουέλ (Ακάντζι) επέστρεψε επίσης. Το Champions League είναι προ των πυλών. Είναι καλό να έχουμε όλους.»

Ο Χάαλαντ, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 14 γκολ μαζί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, ήρθε από τον πάγκο στη νίκη της Σίτι με 3-1 επί της Μπέρνλι την Τετάρτη, στο πρώτο του ματς μετά το σπάσιμο του οστού στο πόδι κόντρα στην Άστον Βίλα στις 6 Δεκεμβρίου.

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για δημοσιεύματα ισπανικών ΜΜΕ που ισχυρίζονται ότι ο Χάαλαντ είναι δυσαρεστημένος στη Σίτι: «Δεν έχουμε την αίσθηση ότι είναι δυστυχισμένος. Ίσως τα μέσα ενημέρωσης στην Ισπανία έχουν περισσότερες πληροφορίες από εμάς», είπε ο Καταλανός προπονητής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Σίτι έχει κερδίσει πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες της στην Premier League και είναι δεύτερη στον πίνακα με 46 βαθμούς, πέντε πίσω από την κορυφαία Λίβερπουλ, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι επίσης «ζωντανή» στο Champions League και το FA Cup.

Η Μπρέντφορντ είναι 15η με 22 βαθμούς, τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά οι «Μέλισσες» έχουν ενισχυθεί από την επιστροφή του Άγγλου επιθετικού Ιβάν Τόνεϊ , μετά από οκτώ μήνες αποκλεισμού για παραβάσεις στοιχηματισμού:

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης», είπε ο Γκουαρντιόλα για τον Τόνεϊ.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε και ελπίζω ότι αυτή η περίοδος έχει ξεχαστεί. Οι εξαιρετικοί παίκτες είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι στην Premier League.»

Η Σίτι επιστρέφει στη δράση του Champions League όταν ταξιδέψει στην Κοπεγχάγη για τον πρώτο αγώνα στους «16» στις 13 Φεβρουαρίου. Ταξιδεύει επίσης στο Λούτον για έναν αγώνα του πέμπτου γύρου FA Cup στις 28 Φεβρουαρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!