Ο Ολυμπιακός έκανε το δύο στα δύο επί γερμανικών ομάδων αυτή τη «διαβολοβδομάδα», αφού μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, πέρασε νικηφόρα και από το Μόναχο.

Ο Ολυμπιακός έκανε το δύο στα δύο επί γερμανικών ομάδων αυτή τη «διαβολοβδομάδα», αφού μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, απόψε (1/2) πέρασε νικηφόρα και από το Μόναχο επικρατώντας με 76-72 της Μπάγερν, για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα βρέθηκαν στο -7 (44-37) στις αρχές της 3ης περιόδου, για να τους πάρει από το… χέρι ο Τόμας Ουόκαπ σ’ εκείνο το διάστημα σημειώνοντας 9 προσωπικούς πόντους στο 3ο δεκάλεπτο. Ο αγώνας ήταν… ντέρμπι στα τελευταία λεπτά, με τον Πετρούσεβ και τον Λαρεντζάκη να βγαίνουν μπροστά την κρίσιμη στιγμή και να οδηγούν στο «διπλό» την ομάδα τους, μέσα στο “BMW Park”.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Πειραιά ανέβηκε στο 14-11 και παραμένει στην προνομιούχο εξάδα που δεν θα δώσει αγώνες πριν την έναρξη των πλέι οφ. Η Μπάγερν υποχώρησε στο 10-15 και βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά στην παρουσία στις πρώτες δέκα (7-8 και 9-10 θα δώσουν αγώνες πριν τα πλέι οφ).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Tόμας Ουόκαπ σημείωσε 16 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, ο Φιλίπ Πετρούσεβ πρόσθεσε 14 πόντους, 11 ο Μπραζντέικις αλλά και 5 ριμπάουντ. Ο Λαρεντζάκης τέλειωσε το ματς με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Ουίλιαμς-Γκος είχε επίσης 8 πόντους. Στους 7 πόντους έμεινε ο Άλεκ Πίτερς. Οι δύο πρωταγωνιστές στη νίκη επί της Άλμπα, Αϊζέια Κέινααν και Μόουζες Ράιτ δεν ήταν σε καλή μέρα απόψε. Ο Κέινααν έμεινε άποντος, ενώ ο Ράιτ πέτυχε 2 πόντους.

Ο Ολυμπιακός είχε 17 ασίστ έναντι 12 των γηπεδούχων ενώ υπέπεσε μόνο σε 5 λάθη έναντι 10 των Βαυαρών. Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός 72-76

Οι Σιλβέιν Φρανσίσκο και Σέρτζε Ιμπάκα πρόσφεραν από 18 πόντους στην Μπάγερν.

Τα highlights του αγώνα

Οι λεπτομέρειες του αγώνα

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 38-35, 51-54, 72-76 Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός 72-76

Διαιτητές: Γκαρθία (Ισπανία), Μπισάνζ (Γαλλία), Ντραγκόγιεβιτς (Μαυροβούνιο)

Οι συνθέσεις

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Πάμπλο Λάσο): Βάιλερ-Μπαμπ 6 (1), Φρανσίσκο 18 (3), Έντουαρντς 2, Γκίφεϊ 4, Ράντοντσιτς, Μπόνγκα 4, Μπολμάρο 1, Λούτσιτς 8 (2), Ομπστ, Ιμπάκα 18 (1), Χάρις 9, Μπράνκοβιτς 2 Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός 72-76

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 16 (1), Ουίλιαμς-Γκος 8, Ράιτ 2, Κέινααν, Λαρεντζάκης 8 (2), Μήτρου-Λονγκ, Παπανικολάου 5 (1), Μπραζντέικις 11, Πίτερς 7 (1), Πετρούσεβ 14, Σίκμα, ΜακΚίσικ 5 (1) Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός 72-76

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!