Ο Τσόλο Σιμεόνε εξαπέλυσε τα πυρά του προς την ισπανική Ομοσπονδία για το γεγονός πως η Μπιλμπάο έχει 48 ώρες περισσότερο ξεκούραση από την Ατλέτικο λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έδειξε την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι το ημερολόγιο παραμένει αμετάβλητο και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παίξει τον ημιτελικό του Κύπελλο με 48 ώρες λιγότερη ξεκούραση από την αντίπαλό της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «ροχιμπλάνκος» θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης αυτήν την Κυριακή (04/02) και την Τετάρτη τους Βάσκους, στο κρίσιμο παιχνίδι που δίνει εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Από την άλλη, η Μπιλμπάο αγωνίζεται με τη Μαγιόρκα αύριο Παρασκευή (02/02) για τη La Liga κι ως εκ τούτου θα έχει δύο ημέρες ξεκούρασης πριν το παιχνίδι Κυπέλλου.

Αυτό έφερε την αντίδραση του Σιμεόνε

«Το ερμηνεύω ως οπαδός. Δεν το σέβονται. Δεν είναι ότι δεν σέβονται την Ατλέτικο, αλλά μάλλον τους οπαδούς γιατί ήταν ήδη γνωστό πριν παίξει με τη Σεβίλλη ότι θα συνέβαινε και η Αθλέτικ ή η Μπαρτσελόνα επρόκειτο το παίξουν Σαββατοκύριακο .Αν για έναν τόσο σημαντικό ημιτελικό για την Ισπανία, η Ομοσπονδία αποφασίσει ότι η μια ομάδα έχει 48 περισσότερες ώρες προετοιμασίας, μου φαίνεται άδικο. Μια μέρα είναι κατανοητό, αλλά ποια είναι η διαφορά μεταξύ μας να παίξουμε την Τετάρτη ή Πέμπτη;

Κανένα. Δεν θέλουν να το αλλάξουν, το θεωρώ έλλειψη σεβασμού για τους οπαδούς μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν κερδίσουμε, συμβαίνει λόγω αυτού, αλλά είναι θέμα σεβασμού και και ο οπαδός της Ατλέτικο θέλει οι παίκτες του να φτάσουν με τον καλύτερο τρόπο (στο παιχνίδι]. Αν μια ομάδα έχει πέντε ημέρες και μια άλλη τρεις, θυμώνω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!