Η εποχή του Ερντέμ Τσαν στην Αναντολού Εφές αποδείχθηκε σύντομη - Υποψήφιος για τον πάγκος της τουρκικής ομάδας είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Η εποχή του Ερντέμ Τσαν στην Αναντολού Εφές έφτασε στο τέλος, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον Τούρκο προπονητή, μετά την «βαριά» ήττα από την Ζαλγκίρις, στο Κάουνας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Αναντολού Εφές και ο Ερντέμ Τσαν θα πορευτούν σε χωριστούς δρόμους, παρά το γεγονός πως ο Τούρκος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με την πρωταθλήτρια Τουρκίας.


Με το αποτέλεσμα αυτό η Αναντολού Εφές υποχώρησε στην 16η θέση της κατάταξης, με ρεκόρ 9-15 και πλέον οι ελπίδες της για μια θέση στην πρώτη 10άδα χάνονται, καθώς απέχει 3 νίκες από την 10η θέση που βρίσκεται η Παρτίζαν, με ρεκόρ 12-12.

Έτσι, οι ιθύνοντες την ομάδα απέλυσαν τον Ερντέμ Τσαν, σε μια προσπάθεια να αλλάξουν το κλίμα εντός των τειχών και να μην χαθεί οριστικά η σεζόν. Το όνομα που «παίζει» ως αντικαταστάτης του Τσαν στον «μπλε» πάγκο είναι αυτό του Δημήτρη Ιτούδη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!