Η 24η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε με τον Μάικ Τζέιμς να παίρνει το τίτλο του MVP αυτού του διημέρου.

Η 24η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε με τον Μάικ Τζέιμς να παίρνει το τίτλο του MVP αυτού του διημέρου.

Συγκεκριμένα, ο γκαρντ της Μονακό έκλεψε μέσα από τα χέρια του Αϊζέια Κάνααν του Ολυμπιακού τον τίτλο του MVP, καθώς είχε έναν βαθμό περισσότερο στο σύστημα αξιολόγησης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Μάικ Τζέιμς συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (30β. ο Κέιναν που πέτυχε 31 πόντους που αποτελεί ρεκόρ καριέρας απέναντι στην Άλμπα και με 9 εύστοχα τρίποντα ισοφάρισε το ρεκόρ όλων των εποχών στη διοργάνωση), οδηγώντας τη Μονακό σε εντός έδρας νίκη (85-70) επί της Παρτιζάν Βελιγραδίου του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Τζέιμς σημείωσε 19 πόντους με 7/9 βολές, 3/6 δίποντα και 2/6 τρίποντα. Επιπρόσθετα, μοίρασε 7 ασίστ, μάζεψε 5 ριμπάουντ, ενώ είχε και 9 κερδισμένα φάουλ, χωρίς να υποπέσει σε λάθος στα 31:57΄΄ συμμετοχής.

Αυτός ήταν ο 11ος τίτλος MVP μιας αγωνιστικής στη Euroleague και πρώτος την τρέχουσα σεζόν στη διοργάνωση για τον Μάικ Τζέιμς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!