Ο Ολυμπιακός λύγισε με 3-2 την Αρκάς στον Ρέντη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του CEV Cup.

Ο Ολυμπιακός κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στην ημιτελική φάση του CEV Cup Ανδρών νικώντας στο κλειστό του Ρέντη την ισχυρή τουρκική Αρκάς Σμύρνης με 3-2 σετ. Ολυμπιακός-Αρκάς 3-2

Η ομάδα του Ντανιέλ Καστελάνι θα πάει στην Τουρκία για να παίξει «τελικό». Το πειραϊκό συγκρότημα προκρίνεται αν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ. Αποκλείεται αν χάσει με 3-0 ή 3-1, ενώ αν το παιχνίδι ολοκληρωθεί με 3-2 υπέρ της Αρκάς η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό» σετ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να νικήσει με 3-1 και να αλλάξει τα δεδομένα της σειράς στο τέταρτο σετ, το οποίο απώλεσε με 23-25.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη Λίνεμπουργκ ή τον Μίλωνα, με τους Γερμανούς να επικρατούν 3-0 σετ στο πρώτο παιχνίδι.

Οι λεπτομέρειες του αγώνα

Τα σετ: 3-2 (26-24, 21-25, 27-25, 23-25, 15-7)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!