Με αρκετά προβλήματα ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος το απόγευμα της Τρίτης (30/1) την προετοιμασία του, ενόψει της αυριανής (31/1, 19:00) μεγάλης ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Με αρκετά προβλήματα ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος το απόγευμα της Τρίτης (30/1) την προετοιμασία του, ενόψει της αυριανής (31/1, 19:00) μεγάλης ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Περιστεριώτες θέλουν να υπερασπιστούν το 2-1 με το οποίο επικράτησαν στον πρώτο αγώνα της Λεωφόρου, όμως ο Σάσα Ίλιτς θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Αντρέας Κούεν (ίωση, προπονήθηκε χαλαρά στο σημερινό πρόγραμμα), Ντένζελ Γιουμπιτάνα (χτύπημα από το πρώτο ματς και είχε μόλις μία προπόνηση), Μαξίμ Ιμερέκοφ (χτύπημα στο μετατάρσιο από το πρώτο ματς) και Ουαζντί Κεσχρίντα που επέστρεψε με τενοντίτιδα από τις υποχρεώσεις του με την Τυνησία και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Εκτός παραμένει κι ο Αγκιμπού Καμαρά που συνεχίζει με τη Γουινέα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ επέστρεψε ο Σάμουελ Φριτζόνσον.

Την αποστολή του Ατρόμητου για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό συγκροτούν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι και Τριμμάτης. Ατρόμητος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!