Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αντόνιο Κόντε τα βρήκε με τη Μίλαν και θα καθίσει στον πάγκο της από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αντόνιο Κόντε τα βρήκε με τη Μίλαν και θα καθίσει στον πάγκο της από τη νέα σεζόν.

Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Λούκα Μομπλάνο, οι ιθύνοντες της Μίλαν όχι μόνο κατέθεσαν πρόταση στον Αντόνιο Κόντε για να διαδεχθεί τον Στέφανο Πιόλι, αλλά ήρθαν και σε συμφωνία μαζί του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τους «ροσονέρι», αλλά οι Ιταλοί ρεπόρτερ κάνουν λόγο για μία τελειωμένη υπόθεση.

Ο Αντόνιο Κόντε μετά την φυγή του από την Τότεναμ τον περασμένο Μάρτη, παρέμεινε ανενεργός, όμως πλέον είναι έτοιμος για την επιστροφή του στους πάγκους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!