Ο Έτορε Μεσίνα θέλησε λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό να αποθεώσεις τους Πράσινους.

Ο Έτορε Μεσίνα θέλησε λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό να αποθεώσεις τους Πράσινους.

Συγκεκριμένα, ο Έτορε Μεσίνα υπογράμμισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague:

«Η επικοινωνία στο παρκέ θα είναι πολύ σημαντική για εμάς σε ένα πολύ θορυβώδες γήπεδο.

Από μία μπασκετική σκοπιά, θα πρέπει να προφυλάξουμε την μπάλα και να τους αποτρέψουμε να πετύχουν εύκολα καλάθια από λάθη μας. Θα πρέπει να ελέγξουμε και τα ριμπάουντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Παναθηναϊκός, όπως κι εμείς, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών, στο παρκέ πάνω δείχνουν… σχεδόν ανίκητοι. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι για εμάς το παιχνίδι», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Νικολό Μέλι επισήμανε:

«Πριν από το τελευταίο ματς, ο Παναθηναϊκός είχε ένα σερί νικών που δείχνει την ποιότητα του ρόστερ του. Διαθέτει δυνατούς παίκτες και ατομικό ταλέντο, ενώ ιστορικά είναι μια πολύ αποτελεσματική ομάδα εντός έδρας.

Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να έχουμε ένταση και πνευματική σκληράδα στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Ξέρουμε καλά πως για να νικήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε σπουδαία απόδοση, αλλά θα προσπαθήσουμε με κάθε ικμάδα της δύναμής μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!